Om Kulturredaksjonen

Kulturredaksjonen skal skape rom for dialog, levere de gode, aktuelle og utfordrende samtalene, få mer kunnskap og kanskje skaper vi dermed ny kunnskap.

Kulturredaksjonen består av staben til direktør for Kultur og innbyggerdialog i Kristiansand kommune. Disse er fire kulturrådgivere samt LIM-koordinator, kriminalitetsforebyggende koordinator, rådgiver for flerkulturell dialog og folkehelsekoordinator.

Tidligere arrangementer

Er Kristiansand en kulturby for alle? 7. februar 2022 (Facebook-opptak, en del av En by for alle-uka)

Hvor går grensene for ytringsfriheten? 2. mai 2022 (Facebook-opptak, en del av Demokrati-uka)

Hvor viktig er kulturpolitikk for demokratiet? 17. august 2022 (Facebook-opptak, program på Arendalsuka)

Hat på nett - om den digitale offentlige samtalen i samarbeid med ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter 13. desember 2022.

En samtale om tro og levekår til skeive på Sørlandet 9. februar 2023 på Rådhuskvartalet i Kristiansand. Del av En by for alle.

Hets mot politikere - en trussel mot demokratiet?  4. mai 2023 på Rådhuskvartalet i Kristiansand.(Facebook-opptak, en del av Demokrati-uka)

Nå er det jeg som snakker! - Hvordan bør man snakke sammen når man er grunnleggende uenige? 17. august kl. 12:00 i Dansesalen på Munken under Arendalsuka. (Facebook-opptak, program på Arendalsuka)

Kultur i alt vi gjør! - Hva gjør vi med kulturstrategien? 18. januar kl. 14:00 i trappa på Rådhuskvartalet.

Hets mot politikere -  en trussel mot demokratiet? Kulturredaksjonen i samarbeid med KS og Nordic Safe Cities. 7. mai 2024 på Rådhuskvartalet i Kristiansand i forbindelse med Demokrati-uka.

Investering i kunst og kultur er kritisk for demokratiet. 14. august kl. 11:30 i Dansesalen på Munken under Arendalsuka.

Arrangementer

Se alle arrangementene