Ordfører Jan Oddvar Skisland inviterer til Miljøuka

Kristiansand kommune har gleden av å invitere til Miljøuka, i år fra 30. mai til og med 5. juni. Miljøuka arrangeres på fjerde året, og i år kan vi endelig møte hverandre igjen til felles inspirasjon, inviterer ordfører Jan Oddvar Skisland.

Ordfører Jan Oddvar Skisland inviterer til årets Miljøuke, som har tema ansvarlig forbruk og produksjon, bærekraftsmål 12. Foto: Ragna Marie Henden

I Kristiansand kommune jobber vi selvsagt med klima og miljø hele året. Under Miljøuka samler vi de mange gode tiltak i kommunen til inspirasjon for alle, sier ordfører Jan Oddvar Skisland.

Miljøuka har vært en suksess med å løfte fram gode prosjekter, engasjere og samle ulike ildsjeler, organisasjoner, næringsliv og bidra til begeistring og engasjement for nye grep i kommunen for vårt felles klima.

Årets hovedtema er ansvarlig forbruk og produksjon, bærekraftsmål 12, et viktig mål og grep for klimaomstilling.

Kristiansand skal være best på matsvinn i Norge. Vi skal legge til rette for sirkulær økonomi og gjenbruk. Her må alle i kommunen bidra for å få resultater.

Takk også til deg som deltar med arrangementer og engasjement under Miljøuka. Her vil vi synliggjøre alle gode tiltak på vår nettside og i sosiale kanaler.

Miljøuka samler det beste av engasjement for klima og miljø i Kristiansand, så kom å la deg inspirere og treffe mange hyggelige mennesker!

Velkommen til Miljøuka!  

Ordfører Jan Oddvar Skisland inviterer til Miljøuka!

Publisert: 10. april 2022 20:14
Oppdatert: 21. april 2022 14:49