Løp eller gå for livet

Mandag 8. april
13:00–18:00
Gimlebanen, Jegersbergveien 3, Kristiansand
Deltakelse koster 150 kroner for voksne og 100 kroner for studenter. For barn er det gratis å delta.
Arrangør: Kreftforeningen

OBS! På grunn av dårlig værmelding, er «Løp eller gå for livet» utsatt fra 4. april til mandag 8. april.
Samme tid, samme sted. Håper å se deg!

Mandag 8. april er det klart for årets «Løp eller gå for livet» til inntekt for Kreftforeningens innsamlingsaksjon. Løpet arrangeres med start og mål fra Gimlebanen i Kristiansand og er åpent for alle som ønsker å støtte kreftsaken. Vi håper å se deg!

I mange år har Terrengkarusellen arrangert denne store kreftdugnaden, og bidratt med viktig støtte til kreftforskning. I årets innsamlingsaksjon går pengene til forskning på morgendagens kreftbehandling, så flere som kan ha nytte av det skal få gentest av svulsten. Det vil gi mer målrettet behandling, så flere kan leve lange, gode liv.

Alle kan delta, om du vil konkurrere på tid eller rusle i eget tempo, eller om du velger kort eller lang løype. Barnevogn, krykker eller rullestol ingen hindring, her deltar vi sammen for å samle inn penger til forskning. 

Løp eller gå for livet markerer også starten på Terrengkarusellen 2024, og vi håper mange trofaste deltakere finner veien til Gimle denne dagen.

 

Program:

Kl. 13.00–17.00: Valgfritt å gå eller løpe frem til kl. 17. Kort løype 3,5 km uten tidtaking. Lang løype 5,4 km med eller uten egen tidtaking

Kl. 17.15: Barneløp – gratis deltagelse

Kl. 17.30: Fellesstart 5,4 km med tidtaking

 

Påmelding

Påmelding skjer ved oppmøte ved Gimlebanen. Registrering foregår i Terrengkarusellens telt, deretter betales startkontingenten på Vipps i Kreftforeningens telt. Deltakelse koster 150 kroner for voksne og 100 kroner for studenter. For barn er det gratis å delta.

Bedrifter kan melde på ansatte, og motta faktura via løpets digitale innsamling: Løp eller gå for livet

 

Dette går pengene til

Ingen går gjennom livet uten å bli berørt av kreft. Det er brutalt, men sant. Når noen vi kjenner får kreft, er vårt største ønske at de skal bli friske igjen. Vi vil at de skal få den beste behandlingen. Vi vil ikke miste dem. Pengene fra Kreftforeningens innsamlingsaksjon går til forskning slik at alle kreftpasienter som kan ha nytte av det, skal få tilbud om gentest av svulsten – og den beste behandlingen basert på resultatene. Ved å delta på Løp eller gå for livet støtter du forskning på morgendagens kreftbehandling. For alle som lever med kreft nå – og for alle som kommer til å få det. Kom og bli med!

 

Del dette arrangementet:

Publisert: 25. mars 2024 9:56
Oppdatert: 3. april 2024 9:47