Markering av verdens miljødag med sang og dans

Sangen "I dag og i morgen" handler om hva vi skal gi videre til våre barn. Her korsangere fra Knuden Kristiansand kulturskole under innspilling av sangen i studio.

Onsdag 5. juni
10:00–10:15
Skoler og barnehager i Kristiansand
Gratis
Type: Sang
Arrangør: Kristiansand kommune - Miljøuka
Språk: Norsk

Kristiansand kommune inviterer skoler og barnehager til å bli med å markere Verdens miljødag under Miljøuka. Verdens miljødag feires den 5. juni hvert år, og er en viktig påminnelse om vårt felles ansvar for å ta vare på naturressursene og planeten vår.

Som en del av feiringen ønsker vi å samle alle barnehager og skoler til å synge og danse til Miljøukas nye sang – “I dag og i morgen”  5. juni  kl.10.00 i skolegårdene og ute i barnehagene i hele kommunen. Det er en flott mulighet for barna til å lære mer om miljøvern og bærekraft på en morsom og engasjerende måte.

Vi har produsert  sangen “I dag og i morgen” i samarbeid med Knuden Kristiansand kulturskole. Både sangen, teksten og en koreografi vil bli sendt til alle skoler og barnehager senest første uke i mai, slik at alle – både store og små kan begynne å øve!

Mer om innspillingen av den nye sangen her!

Gjennom musikk og dans kan vi sammen spre budskapet om viktigheten av å verne om naturen og ta grep for en mer bærekraftig fremtid.

Sangen lanseres på Miljøukas åpningsfest 3. juni kl. 16.00-19.00 av solist Tomine Flo Berge Gausdal og barnekor fra Knuden Kristiansand kulturskole.

Teksten er skrevet av Elizabeth Rojas og Guttorm Strande Syrrist, og sistnevnte har også skrevet melodien.

Velkommen til sang og dans for miljøet med Miljøukas nye sang!

Del dette arrangementet:

Publisert: 29. april 2024 9:23
Oppdatert: 26. mai 2024 7:49