Noe for deg?

Sjekk profilen til vårt nye markedsplasskonsept «Noe for deg»! Lørdag 4. juni i Rådhuskvartalet er det premiere for konseptet som nå har over 40 påmeldte selgere! Legg merke til logoen som du vil se i forbindelse med markedet hver første lørdag i måneden.

Dette er logoen for markedsplasskonseptet "Noe for deg", som lanseres under Miljøuka i Kristiansand.

«Noe for deg» er en markedsplass for salg og kjøp av ting av høy kvalitet som trenger nye eiere. Her kan du selge ting du ikke bruker, det er gratis å være med, og som kjøper kan du finne mye bra!

Kristiansand kommune inviterer til "Noe for deg" i kantina i Rådhuskvartalet i forbindelse med Miljøuka. Det er en markedsplass hvor vi tilrettelegger for ombruk og salg av brukte varer, lokale produkter og bærekraftig mat. Kommunen ønsker å bidra til å forandre bruk og kast mentaliteten til å ta mer vare på ting, dele, bytte, oppgradere, fornye og reparere.

Tiltaket fra kommunen skal redusere materielt forbruk, så vi blir mer sirkulære og følge opp ambisjonen om å redusere klimagassutslippene med 80 prosent innen 2030, sammenlignet med 2015.

Initiativet kommer fra prosjektleder for Miljøuka Elizabeth Rojas, og konseptet er utviklet i samarbeid med rådgiver for forskning og innovasjon, Solvor Stølevik. Prosjektet er støttet økonomisk av Statforvalteren i Agder

Hver første lørdag i måneden

Noe for deg markedet skal gjennomføres første lørdagen i måneden.

Åpningstid fra kl. 11.00 til kl.15.00 i kantina i Rådhuskvartalet.

Rådhuskvartalet er åpent for rigging for selgere fra kl. 09.45.
Alle utstillere forplikter seg til å ha åpen «butikk» under hele åpningstiden. Det er avgjørende for et vellykket marked.

Hva kan selges?

Kun brukte varer av høy kvalitet som elektroniske varer, klær og sko, leker, små møbler, sportsutstyr, vesker, kunst, kjøkkenutstyr og interiør, vintage klær, interiørting og antikk av høy kvalitet. Lokalproduserte varer som mat og kunst kan også selges i markedet.

Produkter med dårlig kvalitet, ødelagte varer, store møbler, skittent tøy, ødelagte klær, søppel og ting med lav salgbarhet kan ikke selges i markedet.

Alle som selger mat må være registrert hos Mattilsynet.  
Tilberedning av mat, som steking og koking, er ikke tillatt i Rådhuskvartalet.  
Utstillere må selv sørge for eventuell forsikring. Kommunen er ikke ansvarlig for varer og utstyr.

Prissetting av varer

Selger bestemmer selv prisen på varene, men i prinsippet er ikke dette et marked for «billigvarer». Produktene bør prissettes på forhånd.

Gratis i første omgang

Kristiansand kommune vil dekke alle økonomiske utgifter knyttet til å etablere, organisere, markedsføre og gjennomføre marked i en første fase. Å være med som utstillere er gratis i starten. Det vil bli vurdert fortløpende om det skal koste noe å selge på markedet, så kommunene kan få dekket egne utgifter når markedet og konseptet er kjent og etablert.

Påmelding for salg av varer og ting

Vi har nå stengt påmeldingen til salgplass, da vi nå har fullt med over 40 selgere og noen på venteliste.

Velkommen til "Noe for deg" !

Publisert: 1. juni 2022 12:10
Oppdatert: 1. juni 2022 22:50