Inspirasjonskveld om togferie

Solnedgangen fra perrongen i Zürich, Sveits. Foto: Lars Verket - interrail 2022.

Tirsdag 9. mai
19:00–21:00
Teateret
Gratis
Arrangør: Grønt Senter Teateret
Rullestoltilpasset WC
Rullestoltilpasset lokale

Grønt Senter Teateret har denne kvelden fått tak i to erfarne entusiaster som vil fortelle om gleden ved å reise på skinner. I tillegg kan du spørre dem om alt du måtte lure på om tog og togreiser.

Kristian Skjellum Aas er en rutinert togreisende som også er administrator for den populære FB-gruppa Togferie.

Hildegunn Marie Tønnessen Seip har også solid erfaring som togpassasjer. Hun har førstehånds erfaringer med avgang fra Hirtshals og har også prøvd den nye kombinasjonen båt til Nederland og videre derfra videre på skinner nedover i Europa. Som du ser i linken nedenfor er togtransport et viktig element i mange virksomheters klimaarbeid.

Arrangementet inngår i møteserien Grønn Kafé og finner sted i andre etasje (Cambre Separeé) i Grønt Senter Teateret Kongens gate 2, Kristiansand. Her rigger vi oss til med kafébord.

Det er ingen påmelding, ikke noe spørsmål om medlemskap eller inngangspenger – bare kom, det hele er veldig uformelt og uten noen form for forpliktelser.

Målsettingen med arrangementene er å inspirere til gode klima- og miljøvalg.

Møteserien Grønn Kafé (tidligere kalt Naturlig Torsdag) mottar økonomisk støtte fra Agder fylkeskommune

Det er miljøbevegelsen på Sørlandet som står bak Grønt Senter Teateret. Naturvernforbundet i Agder og Klimaalliansen har kontorer i Teaterets toppetasje.

Miljøuka har i 2023 som tema: Biologisk mangfold. Vi deler dette arrangementet fra Grønt Senter Teateret fordi togreiser sparer både energi, areal og materialer. Alle disse faktorene påvirker det biologiske mangfoldet positivt.

Del dette arrangementet:

Publisert: 14. mars 2023 12:07
Oppdatert: 14. mars 2023 12:27