“Noe for deg” - et marked for ting som trenger nye eiere

"Noe for deg" - er en markedsplass hvor du kan selge og kjøpe ting. Kun brukte varer av høy kvalitet kan selges, som elektronisk utstyr, klær, sko, leker, små møbler, sportsutstyr, vesker, kjøkkenutstyr, vintage klær, antikk av høy kvalitet og interiørting. Her er også plass for salg av lokalproduserte varer som mat og kunst.

Lørdag 4. juni
11:00–15:00
I kantina i Rådhuskvartalet, Rådhusgata 18, Kristiansand
Gratis
Arrangører: Miljøvernenheten i Kristiansand kommune

Nå har det endelig kommet en markedsplass for salg og kjøp av ting av høy kvalitet som trenger nye eiere. Her kan du selge ting du ikke bruker, det er gratis å være med, og som kjøper kan du finne mye bra!

Miljøvernenheten i Kristiansand kommune inviterer til "Noe for deg" i kantina i Rådhuskvartalet. En markedsplass hvor vi tilrettelegger for ombruk og salg av brukte varer, lokale produkter og bærekraftig mat. Kommunen ønsker å bidra til å forandre bruk og kast mentaliteten til å ta mer vare på ting, dele, bytte, oppgradere, fornye og reparere.

Tiltaket fra kommunen skal redusere materielt forbruk, så vi blir mer sirkulære og følge opp ambisjonen om å redusere klimagassutslippene med 80 prosent innen 2030, sammenlignet med 2015. 

Hver første lørdag i måneden

Noe for deg markedet skal gjennomføres første lørdagen i måneden.
Åpningstid fra kl. 11.00 til kl.15.00 i kantina i Rådhuskvartalet, eventuelt også i hallen og møterom i kjelleren. 
Hver selger får tildelt et bord og to stoler. 

Rådhuskvartalet er åpent for rigging for selgere fra kl. 09.45.
Alle utstillere forplikter seg til å ha åpen «butikk» under hele åpningstiden. Det er avgjørende for et vellykket marked.

Hva kan selges?

Kun brukte varer av høy kvalitet som elektroniske varer, klær og sko, leker, små møbler, sportsutstyr, vesker, kunst, kjøkkenutstyr og interiør, vintage klær, interiørting og antikk av høy kvalitet. Lokalproduserte varer som mat og kunst kan også selges i markedet.

Produkter med dårlig kvalitet, ødelagte varer, store møbler, skittent tøy, ødelagte klær, søppel og ting med lav salgbarhet kan ikke selges i markedet.

Alle som selger mat må være registrert hos Mattilsynet.  
Tilberedning av mat, som steking og koking, er ikke tillatt i Rådhuskvartalet.  
Utstillere må selv sørge for eventuell forsikring. Kommunen er ikke ansvarlig for varer og utstyr.

Prissetting av varer

Selger bestemmer selv prisen på varene, men i prinsippet er ikke dette et marked for «billigvarer». Produktene bør prissettes på forhånd.

Gratis i første omgang

Kristiansand kommune vil dekke alle økonomiske utgifter knyttet til å etablere, organisere, markedsføre og gjennomføre marked i en første fase. Å være med som utstillere er gratis  i starten. Det vil bli vurdert fortløpende om det skal koste noe å selge på markedet, så kommunene kan få dekket egne utgifter når markedet og konseptet er kjent og etablert.

"Noe for deg" blir markedsført i kommunens sosiale kanaler og gjennom Kvadraturforeningen.

Påmelding for salg av varer og ting

Påmelding til å delta på "Noe for deg", for avtale om salgsplass på markedet.
Les gjennom dette avtaledokumentet før du melder deg på

Velkommen som selger og kjøper!

Prosjektet "Noe for deg" - er støttet av Statforvalteren i Agder

Del dette arrangementet:

Publisert: 10. mai 2022 8:20
Oppdatert: 18. mai 2022 11:09