Noe for deg - et marked for ting som trenger nye eiere

Kvinne som ser på klær på et klesstativ

Noe for deg-marked har blitt et vellykket og populært konsept. Nå tilbyr kommunen igjen en markedsplass med fokus på brukte varer. Bruktmarkeder og byttemarkeder er blitt mer populært og kommunen ønsker å utvikle en god modell som kan brukes av flere. Lørdag 4. mars kl. 1100-1500 inviterer vi til nytt marked for folk som ønsker å selge og kjøpe brukte varer.

Lørdag 4. mars
11:00–15:00
Rådhuskvartalet, Rådhusgata 18, Kristiansand
Bestill salgsbord ved å booke en billett
Billetter
Type: Bruktmarked
Arrangør: Miljøvernenheten i Kristiansand kommune
Rullestoltilpasset WC
Rullestoltilpasset lokale

Kristiansand kommune inviterer igjen til Noe for deg - en markedsplass for kjøp og salg av brukte kvalitetsvarer.  

Noe for deg-marked har blitt et vellykket og populært konsept. Nå tilbyr kommunen igjen en markedsplass med fokus på brukte varer.

Bruktmarkeder og byttemarkeder er blitt mer populært og kommunen ønsker å utvikle en god modell som kan brukes av flere.  

Lørdag 4. mars kl. 1100-1500 inviterer vi til nytt marked for folk som ønsker å selge og kjøpe brukte varer.

Kjøp brukte varer av god kvalitet

Vi ønsker å bidra til å forandre bruk og kast‐mentaliteten til å ta mer vare på tingene vi har. Vi må dele, bytte, oppgradere, fornye og reparere for et mer bærekraftig og sirkulært samfunn. Mange brukte ting er av god kvalitet og har fremdeles mye potensiale. Det er dessuten økonomisk gunstig å kjøpe brukte fremfor å kjøpe nytt.

Åpent for selgere fra kl. 10.00

Markedet åpnes for publikum kl. 11.00. Rådhusets kantine er åpent for rigging for selgere fra kl.10.00. Alle utstillere forplikter seg til å ha åpen «butikk» under hele åpningstida. Det er avgjørende for et vellykket marked. Har dere mye som skal bæres inn fra bil, bør dere parkere i Torvet Parkeringshus, der blir det åpent rett inn til Rådhuskvartalet fra kl 10.00.

Hva kan selges?

Vi inviterer til salg av brukte varer av høy kvalitet, som elektroniske varer, leker, kjøkkenutstyr og små interiørting, små møbler, sportsutstyr, klær og sko, vesker, antikk, vintageklær i god tilstand.

Eksempler kan være bomkjøp eller gaver du ikke rakk å bytte, brukte/vintage ting – klær eller andre tekstiler, sko, vesker, interiørartikler ol., leketøy og bøker, ski, skøyter og annet sportsutstyr.

Lokalproduserte varer som mat, kunst og håndverk kan også selges i markedet. Alle som selger mat må være registrert hos Mattilsynet. Tilberedning av mat, som steking og koking, er ikke tillatt i Rådhuskvartalet.  

Påmelding for selgere

Kommunen stiller med lokale, bord, klesstativer og prøverom. Det er fortsatt gratis å delta. Meld deg på via check-in under.

Utstillere må selv sørge for eventuell forsikring. Kommunen er ikke ansvarlig for varer og utstyr.

Markedet blir i Rådhuskvartalet. Rådhusgata 18. Denne gangen har vi 25 plasser for selgere.

Prissetting av varer

Alt som skal selges bør prissettes på forhånd. Noe for deg-markedet er et marked for kvalitetsvarer, og selger bestemmer selv prisen på varene.

Kontakt for spørsmål:

Er det noe du lurer på, kan du kontakte rådgiver Marina Zabrodina i Miljøvernenheten i Kristiansand kommune.

Prosjektet Noe for deg- marked er støttet av Statforvalteren i Agder og Miljødirektoratet

Meld deg inn i facebook-gruppa Noe for deg marked for å følge med på når det er marked og hva som selges.

Velkommen til Noe for deg marked!

 

Ønsker du å selge noe på markedet, bestill salgsbord ved å booke en billett:

 

Del dette arrangementet:

Publisert: 10. mai 2022 8:20
Oppdatert: 22. februar 2023 15:23