Pårørendekonferansen 2023. Pårørende - på liv og død

Onsdag 20. september
08:15–15:00
Bølgen bærekraftsenter, Dronningensgate 2, Atriet i 1. etasje
Gratis. Påmelding: Skriv inn navn, telefonnummer og om du er pårørende/fra en organisasjon, til grete.mykstu@kristiansand.kommune.no. Påmeldingsfrist: 15. august
Type: Konferanse
Arrangør: Livsmestring i Kristiansand kommune, ATROP støtte & ettervernsenter, NKS Veiledningssenter for pårørende
Rullestoltilpasset WC
Rullestoltilpasset lokale

Velkommen til årets Pårørendekonferanse! Vårt mål er å skape en inspirerende møteplass hvor vi kan få økt kompetanse, respekt og engasjement i møte med pårørende og for pårørende. Gjennom foredrag, filmer og studiosamtaler med dyktige fagpersoner, engasjerte forskere og erfarne pårørende belyses årets tema "Pårørende - på liv og død".

Kristiansand kommune, ATROP støtte & ettervernsenter og NKS Veiledningssenter for pårørende samarbeider om mestringskurs for pårørende. I møte med pårørende og fagpersoner fremkommer det ønske om å samle pårørende, fagpersoner, organisasjoner, samarbeidspartnere og politikere. Vi håper derfor mange har lyst og anledning til å komme! Send gjerne videre denne invitasjonen til andre du tenker denne konferansen kan være aktuell for!

Selve konferansen arrangeres av Pårørendesenteret i Stavanger, og vil bli streamet på storskjerm her i Kristiansand. Unn Birkeland (leder for PIS) er programleder, og som medprogramleder har hun i år fått med seg Else Kåss Furuseth. Konferansen er gratis for alle påmeldte, og vi serverer deilig lunsj, nydelige kaker, frukt og kaffe.

Tidspunkt: Kl 8.15 - 15.00, onsdag 20.september 2023.

Målgruppe: Pårørende, fagpersoner, organisasjoner, samarbeidspartnere, politikere og andre.

Påmelding: Skriv inn navn, telefonnummer og om du er pårørende/fra en organisasjon, til grete.mykstu@kristiansand.kommune.no. Vi har 70 plasser, og det er førstemann til mølla. Vi ønsker din deltakelse hele dagen, så hvis du for eksempel må gå etter lunsj, så meld fra om dette ved påmelding, slik at vi kan prioritere de som kan delta hele dagen. Har du allergier vi må ta hensyn til med tanke på lunsj, må dette opplyses om ved påmelding.

Påmeldingsfrist: 15. august

 

Program:

Kl 8.15: Registrering, kaffe og mingling rundt stands

Kl 8.45: Åpningsord ved Camilla Dunsæd, kommunedirektør i Kristiansand

Kl 8.50: Informasjon ved Pårørendekontakt, Nina Tanggaard Lomeland

Kl 9.00: Streaming av Pårørendekonferansen – se program på baksiden

Kl 12.00: Lunsj og mingling rundt stands (med forbehold om endringer pga streaming)

Kl 15.00: Avslutning

 

Vi ønsker å synliggjøre alle gode tilbud til pårørende. Representerer du et lokalt pårørendetilbud og ønsker å ha en liten stand? Da ber vi deg gi beskjed ved påmelding, samt møte opp kl 8.00. Vi ser frem til en spennende og inspirerende dag!

 

Med vennlig hilsen Nina Tanggaard Lomeland, Grete Mykstu Schulze og Monica Fronth Livsmestring i Kristiansand kommune Jorun Marie Kveldro ATROP støtte & ettervernsenter Eli Vasstrand NKS Veiledningssenter for pårørende

 

Del dette arrangementet:

Publisert: 31. mars 2023 11:55
Oppdatert: 31. mars 2023 12:09