Skolearrangementer

Dvergsnes skole avd. Odderhei

08.00
Flaggheising.

13.00
Velkommen ved leder for skolens FAU. Tale for dagen ved elevrådet. Underholdningsinnslag.

13.20
Aktiviteter og leker for hele familien. Hoppeslott, lykkehjul, fiskedam og kiosk med is, pølser og godsaker.

14.00
Randesund skolemusikk spiller.

14.15
Aktiviteter og kiosk fortsetter. Betaling med Vipps! Mulighet for å kjøpe verdikort i kiosken. Parkering ved Kiwi Dvergsnes. Vi oppfordrer de som bor nærmest til å la bilen stå hjemme. Ta gjerne med stol. Hjertelig velkommen!

15.00
Arrangementet avsluttes.

Fagerholt skole

12.00
Velkommen.

12.30
Oddernes skolemusikk spiller.

12.45
Tale for dagen ved elevrådsleder Sanna Wessel-Berg, 7. trinn. Det blir loddsalg, kafeteria, leker m.m. Betaling med Vipps. Vi håper alle tar med seg stort og smått, og tilbringer en del av dagen på Fagerholt skole. Dersom været tillater det, blir det satt ut stoler og bord. Ta gjerne med egen stol. Til de som bor i nærheten: la bilen bli hjemme. Andre må bruke parkeringsområdet ved Eidsbukta.

14.30
Arrangementet avsluttes.

Hellemyr skole

12.30
Arrangementet starter. Kafé og aktiviteter.

13.00
Velkomsttale. Salg av kaffe, kaker, pølser, is, godteri og brus. Loddsalg, underholdning, fiskedam og andre leker/boder for barn.

14.00
Trekning av hovedlotteriet.

14.30
Arrangementet avsluttes. Ta gjerne med stol.

Karl Johans Minne skole

12.00
Velkommen til hyggelig 17. mai-feiring.

12.15
Taler ved FAU-leder og elevrådsleder. Det vil være leker for barna, taler, musikk og loddsalg. Salg av pølser og annen varm mat, kaker, brus og kaffe m.m. Det er mulig å betale med kontanter eller Vipps. Sitteplasser både inne og ute. Hvis været blir dårlig, vil alt foregå innendørs.

14.30
Arrangementet avsluttes.

Karuss skole

11.00
Karuss skole inviterer elever med familie, naboer og venner til 17. mai-feiring. Det blir loddsalg og forskjellige aktiviteter for barna, samt salg av pølser, is, brus, kaffe og kaker. Ved dårlig vær blir aktivitetene flyttet innendørs (Karusshallen). Hos oss kan du kjøpe bonger med Vipps eller sedler. Velkommen!

13.00
Arrangementet avsluttes.

Kristiansand international school

13.00
Games and refreshments in the playground until 15.00.

Krossen skole

12.00
Familiearrangement. Loddsalg med fine premier, fiskedam og ulike leker. Det blir salg av kaker og pølser. Arrangementer holdes inne i gymsalen eller ute hvis været tillater det. Velkommen!

14.30
Arrangementet avsluttes

Langenes skole

16.00
17.mai-tale og sang av 5.trinn. Det blir aktiviteter, lotteri og fiskedam, samt salg av pølser, kaker og is. Betaling med kontanter eller Vipps. Arr.: 5.trinn

Lovisenlund skole

12.00
Familiearrangement i skolegården. Kafé, aktiviteter, underholdning og lotteri. Kun Vipps! Velkommen!

14.00
Arrangementet avsluttes.

Lunde skole

16.00
Velkommen og sang av barn ved Lunde skole. Loddsalg og aktiviteter. Kiosksalg med blant annet pølser, kaker, boller, saft og kaffe. Det blir satt ut noen bord og stoler, men ta gjerne med til eget bruk hvis mulig.

18.00
Arrangementet avsluttes.

Oasen skole Birkelid

11.00
Det blir tradisjonen tro 17. mai-arrangement på skolen etter skoletogene er ferdig. Salg av pølser, kaker etc.

11.30
Aktiviteter for barna.

12.15
Program fra scenen. Velkommen!

14.00
Arrangementet avsluttes.

Oasen skole Strømme

12.30
Velkommen til tradisjonelt familiearrangement på skolen. Det blir tale for dagen og ulike aktiviteter som fiskedam, lykkehjul og andre gøye aktiviteter. Det blir salg av mat, pølser, is, brus og det som ellers hører 17. mai til. Betaling med Vipps. Ta med stol.

Åpent for alle, hjertelig velkommen!

14.30
Arrangementet avsluttes.

Presteheia skole

12.00
Velkommen til 17. mai-feiring på Presteheia skole. Det blir mange gøye aktiviteter for barna, samt lotteri med flotte gevinster. Salg av pølser, is, brus og kaker. Betaling med Vipps/bonger.

Ta med familie, venner og gjerne noe å sitte på. Vi henstiller til at det parkeres på parkeringsplassen ved Presteheia klubbhus. Hjertelig velkommen!

12.00
Velkomsttale ved FAU-leder.

13.10
Tale ved elevrådsleder.

13.15
Oddernes skolemusikkorps spiller. Fellessang: "Ja, vi elsker dette landet".

13.30
Loddtrekning.

14.00
Arrangementet avsluttes.

Slettheia skole

11.00
Velkommen til arrangement på skolen. Det blir ulike aktiviteter, kiosksalg og lotteri. Ved dårlig vær blir arrangementet flyttet inn på skolen.

13.00
Arrangementet avsluttes.

Solholmen skole

12.00
Solholmen skole inviterer til familiearrangement i skolegården, og i gymsalen.

12.15
blir det tale av elevrådsleder.

12.30
Kristiansand og Grim skolemusikkorps kommer for å spille. Aktiviteter og leker vil foregå. Det blir kafé, med salg av snacks, pølser, kaker, is og loddsalg med mange fine premier. Vi tar kun betaling med Vipps, og med mulighet for å kjøpe bonger som betalingssystem via Vipps.

14.30
Arrangementet avskuttes.

Steinerskolen

11.30
Steinerskolens foreldre arrangerer et hyggelig og uformelt arrangement etter barnetoget. Det serveres pølser, is, kaker, salater og koldtbord. Det vil bli leker for barna og kaffe til de voksne. Arrangementet er pengefritt.

Fint om hver familie som kommer, tar med litt mat, salat eller kake til felles nytelse.

13.30
Arrangementet avsluttes.

Sukkevann idrettsanlegg – Felles arrangement for Strømme- og Vardåsen skoler

12.00
Velkommen til familiearrangement. Det blir morsomme aktiviteter for barna, blant annet fiskedam, sekkeløp, bukseheng og boksekast. Salg av aktivitetskort og lyn lotteri med flotte gevinster. Skolekamp i fotball for 6. trinn. Kafé med salg av pølser, kaker, kaffe, is og brus. Vi oppfordrer alle til å betale med Vipps. Tale for dagen. Randesund Skolemusikk spiller. Parkeringsplassen fylles raskt opp, så vi oppfordrer flest mulig til å spasere eller parkere ved Strømme skole, Søm kirke eller Frikirken.

Hjertelig velkommen.

14.30
Arrangementet avsluttes

Søgne gamle prestegård

16.00
Nygård skole arrangerer grendearrangement på Søgne gamle prestegård. Det blir leker og aktiviteter for hele familien, blant annet fiskedam og natursti for barna. Det blir salg av vafler, kaker, pølser, is, kaffe, brus m.m.

18.00
Arrangementet avsluttes.

Tordenskjolds gate skole

10.30
Velkommen til åpen 17. mai-fest med kafé, leker, korpsmusikk, lotteri m.m. Elever, foresatte, venner, naboer, familie og bekjente samles til en hyggelig stund etter skoletoget. Festen er i skolegården, eller i gymsalen ved dårlig vær.

13.00
Arrangementet avsluttes.

Vågsbygd skole, for avdelingene Augland og Åsane

11.00
Velkommen til Vågsbygd skoles 17. mai-arrangement. Vi inviterer elever med familie, naboer, venner og alle som har lyst til 17.mai-feiring. Det blir café, loddsalg og gratis 17. mai-leker for barna. Loddtrekningen starter kl. 12.30. Arrangementet finner sted i kantina til Vågsbygd videregående skole. Vi tar kun Vipps. Velkommen til dere alle sammen! Hipp hipp hurra!

13.00
Arrangementet avsluttes.

Wilds Minne skole

12.30
Velkommen til 17. mai-fest for hele Lund i skolegården. Det blir lynlotteri, fiskedam og masse aktiviteter med premier. Kafeteria med is, pølser, kaker med mer.

14.30
Arrangementet avsluttes.

Annonse Annonse

Annonse: